Mai intai de toate suntem o echipa. O echipa tanara, ambitioasa, dinamica, competitiva si profesionista. O echipa pentru care orice este posibil, o echipa care nu spune niciodata „nu se poate”, o echipa care intotdeauna cauta cele mai bune solutii. O echipa dornica de a face performanta la superlativ.

Am luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostrii solutii competitive de cea mai inalta clasa, conforme cu cele mai inalte standarde de calitate si cele mai noi tehnologii din domeniul alimentarilor cu energie electrica.

Existam pentru a dezvolta parteneriate reciproc avantajoase, de incredere, bazate pe responsabilitate, amabilitate, profesionionalism si prietenie deopotriva cu clientii si furnizorii nostri.

Suntem o companie tanara, dar care dispune de un personal cu o experienta de peste 15 ani in domeniul alimentarilor cu energie electrica de joasa si medie tensiune, experienta acumulata in companii de top nationale si multinationale din industria de profil.

Contributia personalului nostru la realizarea unora dintre cele mai importante proiecte ce s-au construit in ultimii 15 ani in Romania, se reflecta astazi in profesionalismul solutiilor noastre si in calitatea echipamentelor pe care vi le oferim, produse de furnizori atent selectati si auditati de catre noi.

Suntem importatori si distribuitori de echipamente de medie si joasa tensiune, in principal de la cei mai renumiti producatori de profil din Italia, al caror motto este calitatea produselor si conformitatea solutiilor adoptate in realizarea echipamentelor oferite cu cerintele tuturor normelor si specificatiilor Enel dar si cu normele europene in vigoare.

Din anul 2013 suntem producatori de posturi de transformare in anvelopa de beton. La aceasta ora, putem afirma fara falsa modestie ca avem cel mai competitiv produs din piata romaneasca, la o calitate nemaivazuta in Romania. Produsul nostru beneficiaza de tehnologie europeana de ultima generatie incepand de la proiectare si terminand cu executia si materialele folosite, ceea ce ne permite realizarea unor posturi de transformare cu lungimi chiar si de 10 metri intr-o singura cabina. Finisajele posturilor noastre sunt deosebite iar betonul folosit este unul cu grad mare de rezistenta si impermeabilitate ceea ce asigura produsului nostru o durata de viata practic nelimitata.

Oferim consultanta competitiva de cea mai inalta clasa in alegerea solutiilor tehnice de alimentare cu energie electrica si a echipamentelor necesare realizarii acestora.

Reprezentam in Romania companii italiene de top, cu traditie în domeniul electrotehnic, ale caror produse isi dovedesc de zeci de ani calitatea si fiabilitatea, functionand in sistemele energetice din toata lumea, fiind produse cu respectarea tuturor standardelor si normelor in vigoare in economia unuia dintre cele mai avansate state industrializate din Europa si din lume, Italia.

Proiecte Principale

Italotehnica T&D   © 2014  Toate drepturile rezervate