2014

 

 

 • 14 Octombrie 2014  Italotehnica T&D devine primul producator de posturi de transformare in anvelopa de beton din Romania care obtine omologarea pentru postul de transformare PCS DG 2061 editia 2, conform specificatiei ENEL DG2061 editia 2/2013.

 

 • 10 Octombrie 2014  Italotehnica T&D primeste recunoasterea ENEL si scrisoarea de omologare a produsului sau: Post de transformare in anvelopa de beton gama PCS DG2061 editia 2/2013.

 

 • 01 Octombrie 2014  Italotehnica T&D primeste recunoasterea nationala, toate produsele sale (celulele de medie tensiune, transformatoare de distributie in ulei si uscate si posturile de transformare gama PCS) primind acceptul ELECTRICA SA. De asemenea, ITALOTEHNICA T&D a obtinut acceptul de partener al ELECTRICA SA.

 

 • 22 Septembrie 2014  Italotehnica T&D a trecut cu succes toate testele de tip conform specificatiilor ENEL DG 2061 editia a 2-a la laboratorul de incercari in constructii ICECON S.A. Bucuresti valorile obtinute prin masurare fiind in unele cazuri si de 10 ori mai mici decat abaterile acceptate in specificatii, echipa de specialisti Italotehnica demonstrand astfel inca odata un inalt grad de profesionalism.

 

 • 25 Iunie 2014  Italotehnica T&D a trecut cu succes si din prima incercare toate testele de tip conform standardului international IEC 62271 - 202 pentru posturile de transformare in anvelopa de beton, la Laboratorul International de Incercari in Electrotehnica ICMET Craiova Romania. Cu aceasta ocazie, produsul nostru gama PCS a obtinut cele mai inalte clasificari dupa cum urmeaza:
  • La arc intern – clasa IAC AB, 16kA, 1s
  • Clasa termica – 10K
  • Grad de protectie – IP43

 

 • 15 Februarie 2014  Italotehnica T&D a finalizat cu succes livrarea a 3 posturi de transformare in anvelopa de beton gama PCSDK de productie proprie, pentru lantul de magazine MEGA IMAGE, numarul total de magazine MEGA IMAGE alimentate cu energie electrica de la posturile de transformare ITALOTEHNICA T&D ajungand la 6.

 

 

2013

 

 

 • 16 Decembrie 2013  Italotehnica T&D a incheiat livrarile de echipamente de medie tensiune pentru inca un obiectiv faimos de rezonanta nationala, Teatrul National Bucuresti Ion Luca Caragiale cu o putere totala instalata de 10 MVA. Furnitura este formata din 11 celule de medie tensiune si  5 transformatoare de 2000 kVA de fabricatie SIEMENS.

 

 • 01 Noiembrie 2013  Italotehnica T&D a incheiat cu succes livrarea postului de transformare in anvelopa de beton tipul PCSDK de productie proprie, de 7,5 metri lungime si 40 de tone ce va alimenta noua cladire a Teatrului National de Operta Ion Dacian din capitala Romaniei.

 

 • 05 Iulie 2013  Italotehnica T&D a livrat echipamentele de medie tensiune pentru racordarea la reteaua nationala de distributie a energiei electrice pentru o centrala electrica fotovoltaica cu o putere totala instalata de 5,5MVA situata in localitatea Stanesti, judetul Giurgiu. Echipamentul format dintr-un punct de conexiune de racord in anvelopa de beton respecta toate cerintele impuse de catre operatorul de distributie ENEL si Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei ANRE, toate automatizarile functionand ireprosabil.

 

 • 20 Ianuarie 2013  Italotehnica T&D a livrat echipamentele de medie tensiune pentru racordarea la reteaua nationala de distributie a energiei electrice pentru o centrala electrica fotovoltaica cu o putere totala instalata de 8MVA situata inlocalitatea Izvoru, judetul Giurgiu. Echipamentul format dintr-un punct de conexiune de racord in anvelopa de beton respecta toate cerintele impuse de catre operatorul de distributie ENEL si Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei ANRE, toate automatizarile functionand ireprosabil.

 

 

2012

 

 

 • 10 August 2012  Italotehnica T&D a incheiat furnizarea echipamentelor de medie tensiune pentru racordarea la reteaua nationala de distributie a energiei electrice a unei centrale electrice eoliene cu o putere totala instalata de 8MVA situata in Dobrogea. Echipamentele formate dintr-un punct de conexiune de racord si un punct de conexiune colector, ambele in anvelope de beton respecta toate cerintele impuse de catre operatorul de distributie ENEL si Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei ANRE, toate automatizarile functionand ireprosabil.

 

 • 10 Aprilie 2012  Italotehnica T&D a incheiat contractul de furnizare a echipamentelor electrice necesare alimentarii cu energie electrica a celui mai mare si mai important ansamblu de obiective construit in ultimii ani in Bucuresti, dezvoltat de grupul austriac Raiffeisen Bank prin compania sa Raiffeisen Evolution, numit Floreasca City Center. Ansamblul este format din SKY TOWER Bucharest care este cea mai inalta cladire din Romania cu 37 de etaje si 137 de metri inaltime, Office Building si Promenada Mall, unul dintre cele mai mari si luxoase mall-uri din capitala. Furnitura ITALOTEHNICA T&D cuprinde 25 de celule de medie tensiune si  11 transformatoare cu izolatie in rasina epoxidica cu puteri  de 1600 si 2000kVA precum si automatizari ale celulelor de medie tensiune si asistenta la punerea in functiune. Puterea totala instalata a celor trei obiective este 20MVA.

 

 • 18 Februarie 2012  Italotehnica T&D a finalizat livrarile de echipamente de medie tensiune necesare alimentarii cu energie electrica a noului sediu al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

 

 

 

2011

 • 10 Decembrie 2011  Italotehnica T&D a semnat contractul de furnizare a echipamentelor de medie tensiune pentru Palatul Bancii Nationale a Romaniei, cel mai important obiectiv bancar din Romania.

 

 

 

2010

 • 16 Decembrie  2010  Italotehnica T&D a incheiat cu succes livrarea unui post de transformare in anvelopa de beton de 9,5 metri lungime si 40 de tone, format dintr-o singura cabina complet echipata cu aparate electrice, necesar alimentarii cu energie a unuia dintre cele mai lungi pasaje subterane din Bucuresti, Pasajul Lujerului.

 

 • 20 Noiembrie  2010  Italotehnica T&D a finalizat livrarile de echipamente de medie tensiune la Biblioteca Nationala a Romaniei, cel mai important obiectiv construit in ultimii ani in Bucuresti, cu o putere totala instalata de 11,2 MVA.

 

Italotehnica T&D   © 2014  Toate drepturile rezervate